5 Kasım 2012 Pazartesi

Alışveriş :)


Ben yine en çok sevdiğim şeyi yaptım :  Alışveriş! Öyleki alışveriş yapmak istemediğim günler "Ben de bi problem var sanırım psikologa gitmeliyim"  endişesi yaşıyorum :) Umarım bu hiç değişmez ve aldığım herşeyi giyeceğim güzel günlerim olur :) Neyse,

Aldıklarım :

Markafoni'den : Love Moschino çanta ve Miss Sixty şal
Love Moschino'yu çooook sevdiğim için, kocaman kullanışlı ve sevimli bu çantayı aldım, çok severek kullanıcağımdan eminim.
Yine en çok alışveriş yaptığım markalardan biri olan,  Miss Sixty'den sıcacık, yumuşacık bir yumoş şal aldım.

Trendyol'dan - Melissa ayakkabı
Bu zamana kadar şeker gibi kokan, cici mi cici Melissa ayakkabılardan almamıştım, önünde kirazı, kalbi olanlarda bile kendimi durdurabilmiştim ama bu lacivert olan Melissa'ya dayanamadım, İş yerinde de rahatlıkla giyebilirim. Muhteşem kokuyor ve söylemekte fayda var, mutlaka bir numara büyük alın.

Ankara Güzellilk Fuarı'ndan: Bir oje için yazılacak en doğru yazı :) - China Glaze - 
Bu hafta sonu, güzellik fuarına davetliydim, ve bir saatliğine de olsa gidebildim. Bana fuarın en iyi kazancı bu muhteşem ojeler oldu. Bakın öylesine söylemiyorum gerçekten muhteşem.!  Ojenin benim için diğer aldığım kozmetiklerden farkı yoktur, yani oje alırken amaan canım ne var şurda aynı rengi 1 milyon, ne farkı var demem.Ucuz da aldığım olur ama yüksek fiyat da veririm. China Glaze (Porselen parlaklığı demek) marka ojelerle de, bir blogger buluşmasında tanıştım ve çok beğendim. Amerikan menşeili, içinde formaldehit yok,  en az 3-4 gün bozulmadan kalıyor, çok parlak ve sürümü kolay üstelik oje ebatlarının en cömerti. Fiyatı normalde 18 civarıydı ama ben fuardan tanesini 8 tl'ye görünce bir sürü aldım. ve hala aklımda bir çok rengi kaldı. 





Gratis'den - Giovanni saç ürünleri
Şu ara doğal ürünlere yönlenmeye çalıştığımı söylemiştim, Özellikle de beni çok cezbetmedikçe kozmetik de ve kişisel bakımda kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum. Gratis'ten bu Amerikadan ithal %100 doğal saç bakım ürünlerini aldım bu yüzden. İçeriğinde, sülfat, boyar madde, paraben  vs.. gibi zararlı kimyasallar yok, fiyatları çok uygun, 15 tl. Her saç tipine uygun ürün var. Ben saçım sağlıklı olduğu halde psikopat gibi :) aşırı yıpranmış saçlar için olanı aldım, sanki sürünce daha da güzel olur mantığıyla. 1 Kez kullandım ve güzel temizliyor, güzel kokuyor ama daha çok yumuşatmasını beklerdim.




10 yorum:

üzüm kuşu dedi ki...

Alışverişi sevmeyen var mı acaba guzel günlerde kullan hepsini :)

Missinem dedi ki...

:) teşekkür ederim...

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

çantaaaaaa gerçekten love :))))))))) bayıldım güzel günlerde kullan hepsini :)

Missinem dedi ki...

beğenmene sevindim canım, teşekkür ederim :)

audrey dedi ki...

harika alışveriş.. güle güle kullan..

S dedi ki...

çanta harika <3

huuuubakbi dedi ki...

ayakkabılara bayıldım harikalar

Grace Happy dedi ki...

melissalarına bayıldım

Missinem dedi ki...

:) çok teşekkür ederim hepinize :)))

Gurme Şirine dedi ki...

yaşasın alışveriş...
bende çok severim alışveriş yapmayı :))

güle güle kullan canım...
yeni ciicilerini :))