Şunu söylemeliyim ki, açma dan browniye, profiterolden sufleye kadar banko 25'e yakın tarife sahibim artık, Ankaralı ve pastacılık ilgisi olan biri için bu kurs büyük şans,
Şeker hamuru ile yapılan pastalar ise pastacılığın en üst seviyesi, eğleceli olduğu kadar bir okadar da zor, minik minik şekiller, ayrıntılar için baya bir yetenek ve sabır gerekiyor, mesela benim yaptığım küçük ayıcık bile beni baya oyaladı...
Bunlar da ballı adamlarımız, çok lezzetlilerdi, şeker hamuru ile süsledik ...

Bunlar da benim süslediğim Ballı Adamlar ...
Nasıl ama ?
8 yorum:
Harikaaaa;)
hihiii :) teşekkür ederim coco-jelly...
Merhaba , tariflerinı bulamadım blogunuzda.. harıka görunuyorlar.kukı house kursunun tarıflerının cogu var bende ama bazıları eksık onları ıstesem bana yardımcı olur musunuz?
maıl adresı de göremedım sıze maıl göndercektım :(
Dent, malesef tariflerini hala paylaşamadım :( ben de
anladım :((( peki sizinle ıletısım kurabılecegım bır maıl adresı versem ordan gorusebılır mıyız?sormak ıstedıgım bırkac sey ıcın ? benım adresım szmt_kskn@hotmail.com
dent, bana burdan da sayfamda yer alan mail adresinden de ulasabilirsin.
sayfanızdakı maıl adresını göremedım..tekrar bakayım. Aslında ben profiterolun tarıfını ısteyecektım.. hamıleyım de guzel bır profıterol yapıp yemek ıstıyorum kac gundur, hazırlar benı kesmıyor :) onun ıcın bu kadar cok ısrrala mesaj yazıyorum..
Yorum Gönder