6 Haziran 2012 Çarşamba

Vücut tipimize göre mayo-bikini seçimi




Yazın gelmesiyle beraber bir seneliğine rafa kaldırılan önemli bir konu tekrar bizlerle. Enerjimiz doruklarda, sağımız solumuz tatil planı yapanlarla dolu, yegane konu ise tatil alışverişi. Tatil alışverişinin olmazsa olmazları da bikini ve mayo seçimi.
Bikini, mayo alışverişi yapmadan önce, Markafoni'nin hazırladığı bu yazıyı okumanızı öneririm.
Hemen her şekil ve desende mayoyu iyi taşıyan bu vücut tipine,desen mikslerini öneriyoruz.

Desen her zaman vücudu daha formda ve şekilli gösterir.


Sezonun favorisi şal deseni ve renkli çizgiler bir arada! Küçük göğüslere sahipseniz, gerçekçi dolguya sahip modeller tercih edin.

Dolgulu üstlerden uzak durmalısınız. Herkesin plaj çantasında en az bir tane bulunan üçgen bikiniler, ayarlanabilir kuplarıyla büyük göğüslü kadınlara konfor sağlıyor.

“Üçgen bikiniden bıktım!” diyenler, bu sezon oldukça çok görülen taş işlemeli ve neon renkli modellerle fark yaratabilirler.

Üst bedeni uzun vücutlar için mayokini modelleri tam size göre. Belinizi ince gösteren bu mayo pembe-mor renkleri ve göğüs kısmındaki çizgileriyle çok sevimli!



İnce belinizi ön plana çıkaracak dekolteye sahip mayolar seçmelisiniz. Zarif deseni ve bel oyuğuna vurgu yapan formuyla bu mayo ince bellilerin favorisi olacak!
Bu vücut tipine sahipseniz, modanın en eski kuralını uygulayın! Dikkati çekmek istediğiniz yere hareket katın, saklamak istedikleriniziyse sade tutun. Basit bir göz yanılmasıyla dikkati üst bedeninize çekerek, peplum kıvrımlarla kalçanızı gizleyebillirsiniz...



Podyumun yükselen trendi mayonun üstüne kemer takmak.
Farklı renklerde leopar, zebra hatta krokodil desenli mayo ve bikiniler ünlülerin de
vazgeçilmezlerinden! Kim Kardashian, Rihanna ve Paris Hilton hayvan desenli bikini ve mayolarından vazgeçmiyor!

Hiç yorum yok: