3 Mart 2013 Pazar

Loves From Fashion 2 yaşında!


Geçen cumartesi " Loves From Fashion " Kubilay, blogunun ikinci yaşgününü designer Zeynep Çatal'ın şık butiğinde biz blogger arkadaşları ve dostları için düzenlediği partiyle kutladı. Benim de severek takip ettiğim bir çok bloggerın yanı sıra Safiye Soyman ve moda yazarı Aysun Kaba ile biraraya gelmek oldukça keyifliydi. 

Fulya Sözen , ben, Derya, Ecem, Efe, Duygu, Zülal Ateş, NlyStyle, 



Loves From Fashion'ın 2.yaşı, benim doğum günüme denk gelince, günün benim için süprizli ve özel bir tarafı da oldu; Kubilay her zamanki kibarlığı ile bana çok güzel bir jest yaparak, Mutlu Atölye'nin birbirinden cici ve günün anlamına uygun cupcakelerinden biri ile doğum günümü kutladı. Tekrar teşekkür ederim...


Kubilay'ın zaten ne kadar başarılı olduğunu blogundan biliyoruz ama yakından tanıdığım için daha fazlasını söylemek isterim: "Blogger" dan çok daha fazlası, bu kadar kısa sürede çok güzel işlere imza atan ve daha da atacağına inandığım, acayip keyifli, pozitif biri O. Blogunun ikinci yılı kutlu olsun! Daha nice yıllara...


Zeynep Çatal'ın birbirinden güzel tasarımları ile ilgili fikirlerimi de anlatmadan geçemeyeceğim. Her yerde kopya gibi aynı ürünleri gördüğümüz şu günlerde siz de eğer farklı ve zevkli bir şeyler arayanlardansanız Zeynep Çatal'ın Butiğine uğramızı tavsiye ederim: (Nenehatun Caddesi Güneysu Apt. 77/3 Çankaya Ankara). Özel bir davet, nişan, düğün ve şık günlük giyim için de güzel şeyler bulabilirsiniz.


Ya böyle güzel cupcakeler bizim de olsun diyenler, İçi de dışı kadar güzel cupcakeler için Mutlu Atölye' ye bir tık tık.



Tatlı blogger arkadaşlarım zulalatesDerya ve nilay ile...
Ne giydim? 
Mango ceket ve bir kaç sezon önce cok severek aldığım ve her zaman severek kullanacağım mango kolye, sezonun rengi bordo Twist elbise ve Nr 39 çizmeler.


Bu güzel çiçekler ise sevgili eşimden... Babamı çok yeni kaybettiğimiz için, bu sene sıradan bir yaşgünü geçirmeyi planlayıp özellikle de kutlamamaya çalışsam da, ailemin, sevgili dostlarımın yanımda olması ve birbirinden güzel hediyeleri ile güzel bir yaşgünü oldu.





2 yorum:

Prensesin Masalı dedi ki...

Gecmis dogum günün kutlu olsun :) güzel bir bulusma olmus :)

Unknown dedi ki...

Cupcakelerimle iglili güzel yorumlarınız için çok teşekkürler! Bu arada geçmiş doğum gününüzü de kutlarım... :)