15 Ocak 2013 Salı

Kozmetik alışverişim

Şu an öyle bir iş yoğunluğu yaşıyorum ki, böyle bir paylaşımı yapmak için zaman ayırdığıma şaşırıyorum.Biraz kafam dağılır belki.
Bir aydan uzun zaman önce hatrı sayılır bir kozmetik alışverişi yaptıım, ancak geç paylaşmamın bir faydası oldu, bu sırada ürünleri kullanarak sizlere ürünler hakkında görüşlerimi aktarabilicem.

Kozmetik alışverişimin kuşbakışı şöyle :) Neler var neler....
Benefit, The Balm, Clinique, Rare Blossom, Sephora, Yes to Carrot, Clinique, Burt's Bees severler buraya...



Öncelikle Sephora Benefit Alışverişimden bahsediyim, alışverişimin en sevdiğim kısmı :) Bu parfüm seti, yanındaki minik en çok satan ürünleriyle birlikte %15 indirimden aldım, çantası hediye, aslında çanta hediyeli olması  beni cezbetti diyebilirim. Ürünler ise harika, parfüm müthiş tatlı, Benetint ise yanaklarıma utangaç ve sevimli bir pembelik veriyor, hafif bir yapısı var ve gül kokulu. Porefessional Pro Balm Primer makyaj bazı ve kapatıcı ise çok işlevsel mi hayır değil, sadece gözenekleri kapatıyor ve ciltte kaygan bir his bırakıyor.

THE BALM Alışverişim

Bu marka ile mutlaka tanışmalısınız, Gratis'te satılıyor. Kesinlikle Benefit ayarında hatta ABD'de fiyatları nerdeyse aynı ilk defa Türkiye'de hemen hemen ABD fiyatlı bir marka. Ambalajları muhteşem, atmaya kıyamıyorsunuz. Farları çok başarılı, rimelleri çok güzel, fondoten ve kapatıcıları harika, kesinlikle tavsiye ederim.

Fotoğraflara tepeden bakmak zorunda kaldığınız için özür. :)

Resimdekiler: Balm Jovi ve Nude setler,




Time balm, makyaj bazı Benefit Porefessional Pro Balm Primer makyaj bazına güzel bir alternatif, fiyatı da çok uygun.


Time Balm fondoten ve kapatıcı, ince yapılı ama güzel sonuçlar veriyor.

Balms Away, katı krem makyaj çıkarıcı, çok pratik, seyahat için ideal, yağlı his bırakmıyor.



Mary Lou Manizer, ise pırıl pırıl bir aydınlatıcı, parlamayı sevenlere, bence yine de
az kullanmakta fayda var



Rujum, Balm Girls'ün mat kırmızı olanı, çok sevdim 


Rimelimi çok tavsiye ederim bence en iyisi What's your Type? adlı.



Sephora'dan Clinique seti aldım ama buraya anlatmaya bile gerek duymuyorum, rimeli (High impact mascara) çok kötü, sanki iki yıllık, bitmiş bir rimel gibi. Nemlendirici kremi de (clinique moisture surge extended thirst relief)  iyi değil, çok yetersiz. Nemlendiricili parlatıcısı (Chubby stick-cherry) ise güzel hafif bir renk veriyor, kalem şeklinde olduğu için sürümü kolay.


Net kırmızı The BALM, üstündeki pembemsi Clinique



Sephora'dan aldığım ve %99 doğal olan Yes to Carrot marka setten memnunum, dudak nemlendiricisi, Rahatlatıcı göz jeli, ve makyaj temizleyici mendilleri çok kullanışlı.
Sephora marka, bronzlaştırıcı allık, pudra ve ışıltılı pudra paleti de 3ü birarada olmasından ötürü sevilesi bir ürün ama çok başarılı değil açıkçası, özellikle de pudra kısmı çok ince ve kapatıcılığı sıfır.

İşte aşağıdaki gibi renkleri, sıvı olan ise Garnier BB cream, çok memnun kaldım fiyatı da çok iyi.

Eveeet son olarak, Rare Blossom markasından bahsetmek istiyorum gerçi çok faydalı olmayacak çünkü marka ben bu ürünleri aldıktan kısa süre sonra satışı durdurdu. Bu kadar geç keşfetmemiş olmayı isterdim. %99'a yakın doğal ürünleri cildime çok iyi geldi çünkü. Tonikleri, temizleme ürünleri çok başarılı.


7 yorum:

audrey dedi ki...

harika bir alışveriş olmuş bakmaya doyamadım yani.. yes to ürünlerin yorumunu rica ediyorum öncelikle..

Süslü Günlüğüm dedi ki...

Ayy hepsi çok güzel, güle güle kullann :)

nily21 dedi ki...

süper alışveriş olmuş. Balms Away'i hiç kullanmadım merak ediyorum doğrusu..

Grace Happy dedi ki...

neler almıssın sen :)

AslıASLI dedi ki...

İş stresini bir şekilde atmamız lazım dimi :) en güzel yöntemlerden biri alışveriş bencede.
Aldıkların çok güzel güle güle kullan.

Unknown dedi ki...

Canım iadeyi ziyarete geldim:) Öncelikle bloğum için yazdığım o güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, çok mutlu ettin beni:))
Bu arada bende ne kadar güzel bir bloğa geldim böyle! Ne güzel ciciler almışsın ve de tam bayanların en çok sevdiği uğraş alışverişşşş:)Bende çok severim indirimleri takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince!
Aldıkların da çok güzel, güle güle kullan canım...

Unknown dedi ki...

The Balm markasını Gratiste görmüş ve benefite çok benzetmiştim. Tavsiyelerinize uyarak ilk fırsatta denicem:) Bu arada ben de bloguma beklerim.Sevgiler:)

http://nofashionnopassion.blogspot.com/