28 Nisan 2013 Pazar

H&M'in 4. mağazası 4 Mayıs'ta Ankamall'a

H&M 4. mağazasını  Ankara ANKAmall' a açıyor.!
 
 
Ankaralı moda severlerin yoğun ilgi gösterdiği H&M, CEPA, Gordion ve Armada mağazalarının ardından ANKAmall Alışveriş Merkezi’nde, 4 Mayıs'ta  Ankara’daki dördüncü mağazasını açıyor.
 
H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, ANKAmall’deki mağaza açılışı ile ilgili: “Ankara’daki dördüncü mağazamızı açıyor olmak bizleri çok heyecanlandırıyor. Ankaralı moda severlerin markamıza olan yoğun ilgisinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Hem Ankara hem de tüm Türkiye’de mağaza sayımızı artırarak moda ve kaliteyi en iyi fiyatla daha çok moda severe ulaştıracağız.” diyerek düşüncelerini belirtti.

ANKAmall mağazası, 1600 metrekare alanda kurulu tek kattan oluşuyor ve haftanın yedi günü 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek. Yenilikçi stillerin öncüsü H&M’in, moda ve kaliteyi en uygun fiyatla müşterilerine sunduğu mağazada; Kadın, Erkek, Çocuk koleksiyonlarının yanı sıra iç çamaşırı ve aksesuar ürünleri de yer alacak.

İLK 100 KİŞİYE %20 İNDİRİM

Saat 11.00’de mağaza açılışını gerçekleştirecek H&M, moda severlere büyük sürprizler de hazırladı. H&M, mağaza önünde alışveriş için sıraya giren ilk 100 kişiye %20 indirim verecek. “Erken kalkan kazanır” sloganı ile tasarlanan bu özel sürprizin yanı sıra açılışa özel bazı ürün gruplarında çok cazip fiyatlar da sunulacak. Bunun yanı sıra modaseverler dünya ile aynı anda satışa sunulacak, dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce’nin kampanya yüzü ve ilham alınarak tasarlandığı bikini ve mayo koleksiyonunu da satın alma şansına sahip olacaklar.

HM, ANKAmall açılışının ardından da 25 Mayıs’ta İstanbul Vialand’te yeni bir mağaza açılışı daha gerçekleştirerek, Türkiye’deki mağaza sayısını onaltıya çıkaracak.







 

2 yorum:

Prensesin Masalı dedi ki...

Süperrrrr cok sevindimm pazar günü daha armadaya h&m e gittim post icin tskler mutlu pazarlar h&m cok seviyorum

Missinem dedi ki...

Aynen ben de çok seviyorum mutlu pazarlar :) prensesin masalı