30 Mart 2012 Cuma

The Balm, Soap and Glory ve Bangkok kozmetik alışverişim


Bangkok gezimizden alışveriş konusunda pek tatmin edici dönmediysem de, tabiki ufak çapta bir alışveriş operasyonu da yaptım. Bangkok'ta her kızın gözünde takma kirpik görünce, ben de upuzun takma kirpik aldım. Bu arada kızların çoğu Gossip Girl sanki, çok bakımlılar, Avrupa'dakilerden bile daha fazla.

Bu ürünlerin çoğunu Boots'dan aldım.Watsons'da var ve çoğu şey aynı fiyat.

En soldaki %100 Hindistan cevizi yağı, süper bir şey, saçımı ve cildimi yumuşacık yaptı, kendisi aslında sıvıydı ama Ankara'nın havasında böyle katılaştı :(

Yanındaki iki şişe, harika kokulu masaj yağları, Uzak doğu kokulara ve masaja çok meraklı ve bu konuda çok başarılılar.
Öndeki bronz kapaklı kavanoz, Thai balm denen viks tarzı bir ürün. Masaj okulundan aldım.

Üstünde yazıları olan ise küçük cep vantilatör. Diğer iki ürün saç için.

Gelelim SOAP and GLORY'e
Soap and Glory ürünleri özellikle Ingiltere'de en cok satanlar listesinde! Asos.com, Amazon.com'dan bin bir zahmetle satın almıştım daha önce. Bangkok'ta görünce de hemen aldım bu şirin seti. Bu sette el kremi, body scrub, body butter ve duş jeli var ve fiyatı 30 tl gibi bişeydi.
Internet sayfasi: http://www.soapandglory.com/


Botanics markası da Bangkok'ta baya yaygın, Gerçekten de güzel nemlendirme sağlıyor kremleri. Ben bu seti aldım, içinde tam boy vücut kremi, duş jeli ve peelingi var. Çantası da çok şık ve kullanışlı.


The BALM renkli ve güneş korumalı nemlendiricimi ise Ankara'dan Gratis'ten aldım. Hatta bu markayı ilk Gratis'te gördüm, Benefit ve Too Faced' e benzerliğinden ilgimi çekti, yalnız ürünleri doğal mı değil mi anlayamadım. Ama ağır kimyasal içeren ürünleri yok.
Malum yaz geliyor ben de çok kullanırım makyaj altına güneş kremi, bir de hafif renk verince işim daha da kolaylaşıyor. Kapatıcılığı orta. Ürün fiyatı 40 tl.



2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Soap and Glory'nin ürünlerini denemek istiyorum bende. Ancak malesef Türkiye'de yok. Kendi sitesinden ya da amazon'dan Türkiye'ye gönderim yapıyorlar mı? Yutdışından kozmetik alımı yasak ülkeye diye bişeyler çıkmıştı çünkü. Sen nasıl getirttin acaba?

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.