6 Nisan 2012 Cuma

Bioderma ve Nuxe alışverişim


Bu ürünleri (aşağıda açıklıcam) Online Eczanem.com dan aldığımı yazmıştım. Yukarda ayakta duranları satın aldım :), diğerleri ise bonkör sitenin hediye gönderdiği samplelar.

Sol baştan başlayalım, Nuxe markasını uzun zamandır merak ediyordum, 3 ürün satın alarak tanışmış oldum. Nuxe, kanserojen ve kimyasal maddeler içermediğinden hamilelere bile tavsiye edilen bir marka. Aslında Nuxe'den aldığım ürünler markayı tam anlatıcak ürünler değil. Şu baştaki küçük şişe saç, cilt bakım yağı gramaj olarak 50 ml aldım ve 53 tl idi. Vee çok beğendim, kokusu muhteşem. Yanındaki sarı olan parabensiz roll onu da, yine kimyasal içermediğinden tercih ettim. En sağdaki (net çıkmadığı için aşağıya resmini koydum) lip glossu ise beğendim ama resimdeki gibi yoğun bir kırmızı değil. Hatta çok transparan hafif bir renk veriyor.


Bioderma ürünlerini daha yeni kullanmaya başladım ama memnun kaldım, tonlarca para vermeyerek cildime uygun bir şeylerin olması sevindirici. Benim aldığım ürünler aşağıdakiler. Ancak sadece hassas ciltler için bile bir çok ürünü var. Sitesinden bakmanızı öneririm.

Sensibio DS+ Cream 
Krem olarak da Sensibo DS kullanıyorum. Kızarıklıktan şikayetçi hassas ciltler için bakım kremi. 










Sensibio H2O 500 mlSensibio H2O 500 ml


Bioderma ürünlerimden ise memnun kaldım, Sensibo H2 O Hassas, kızarıklık sorunu yaşayan ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici, makyaj çıkarıcı. Göz makyajını bile harika çıkarıyor.












2 yorum:

Berrilla dedi ki...

bioderma'nın makyaj çıkarıcısını ben de çok severek kullanıyorum, kremini merek ediyorum kızarılıklık sorunum var biraz, deneyeceğim =)
sevgiler

Missinem dedi ki...

Özellikle kızarıklık için iyi geliyormuş Berilla...

Sevgiler ...