13 Haziran 2012 Çarşamba

Gelinlikte son trendler...

Malum düğün mevsimi çoktan açıldı ama hala evlilik hazırlıkları yapanlar için güzel fikirler vereceğine inandığım görseller buldum.

(Pronovias Aglaya modeli, dantelin zarafetini vurguluyor.)
Başından anlaşalım lütfen lütfen lütfen !  :)) O gün sizin en özel gününüz ve bir daha geri gelmeyecek, Bu anlamda en şaşalı, ihtişamlı görünmek için en dikkat çekici, kabarık gelinlikler seçilecek, saçlar olabildiğince yapılı veya maşalı, yüzde sim, olabildiğince taşlı aksesuarlar, pullar, payetler, renkli makyajlar...Ama bi de bu fotoğraflara bakın, ne kadar doğal ...

Daha zarif ve hoş gözükmüyor mu?

"Az çoktur anlayışıyla yeni gelin" böyle olmalı. Artık abartılı, çok kabarık gelinlikler, klasik straplez seçimler, kenarı Fransız dantelli duvaklar, yapılı 5. Louis gibi saçlar, saça takılan Prenses taçları KALMADI!

Bu derece zarif bir sırt dekoltesi! Muhteşem! Muhteşem!















Hangi modeller artık demode?
Tabiki moda gurusu falan değilim, zevkler ve renkler de tartışılmaz ama takip ettiğime göre bazı modeller artık tercih edilmiyor.

Son kullanma tarihi dolmuş gelinlikler... 

Bir numaraya kesinlikle artık zamanını doldurmuş bir modeli alıyorum, İnsanda jaluzi veya stor perde, izlenimi uyandıran bu kat kat modellerle inanın prenses gibi olunmuyor. Sadece kumaş israfı.

Kötü örnekler:



Kat kat model seviyorsanız daha şık duran ve modern modeller:
Güzel örnek:
Pronovias Bengala veya Escorial Modelleri olabilir

Rahibe - Fransız Dantelli duvakların yerine artık daha sade duvaklar, saç aksesuarları tercih ediliyor.

Bunun yerine

Bunlar




Gelin tacı yerine

Saç aksesuarları ile de şık olabilirsiniz..







Hiç yorum yok: