14 Ekim 2012 Pazar

Film + yemek + Sonbahar Keyfi

Ankara'ya sinema keyfini yaşatan Filmekimi kapsamında, çok tatlı bir arkadaşımla muhteşem bir filmi izleme şansı bulduk.
"Hayalimdeki Aşk". Sıradışı konu, bir çırpıda izleniş ve güzel bir son...Film oyuncuları çok tanınmış kişiler değiller (Antonio Banderas'ın kısa rolunu saymazsak) buna rağmen güzel bir film çıkmış ortaya.


Bu yaşta bu başarı !
Filmin başrol oyuncusu, Oscar ödüllü yönetmen Elia Kazan’ın torunu Zoe Kazan, aynı zamanda yapımın senaristliğini de üstlenmiş! 
Bence mutlaka izleyin ama bunun için biraz beklemeniz gerekecek. Filmin Türkiye vizyon tarihi 2 Kasım 2012 

Film'den sonra, Güzel bir yemek ve Sonbahar keyfi...
Sabahın erken saatlerinde film izleyince bütün bir gün bize kaldı, biz de önce, Big Chefs'e gittik. Nefis şeyler denedik ama o an zevkten dört köşe olunca bi fotoğraf çekip koymak aklımıza gelmedi :( Big Chefs, yenilenmiş daha da bir lezzetlenmiş. Özellikle çift kat "Double Chedar" pizzayi denemenizi öneririm, incecik çıtır çıtır ve çok doyurucu. Yanına da dev bardakta taze limonata! Yummy! 

Yemek sonrası kahvelerimizi yudumlarken, güzel bir ikramla ağzımız tadlandı :) Bakın neyseki fotoğrafını çekmişim ...


Daha bitmedi, tabi yiyip yiyip oturmak olmazdı, Biraz yürüyüş + ve bolca sonbahar keyfi için, Seğmenler Parkı bulunmaz nimetti. Şehrin ortasında, doğal bir yerde zaman geçirmenin, fotoğraf çekmenin, sessizlikte sohbet etmenin tadını çıkardık. İşte fotoğraflara yansıyanlar...


Çamların bebek kozalakları ...

Yeşil mi kalayım yoksa kızarayım mı karasızlığı yaşayan BİR AĞAÇLA, duygudaşlık yaptık ...






Ne giydim? 

Ceket, Top shop 
Pantalon ve gözükmeyen gömlek Zara, 
Ayakkabı ve çanta Charles and Keith


2 yorum:

deeptone dedi ki...

çok güzel bu da hepsi.
filmi izlicem.
yemek.
seğmenler kuğulu botanik üçü de güzel beeeee.
:))))

UĞUR E. dedi ki...

Kısa film izler misin sinem? şiddetle tavsiye ederim... özellikle deneysel kurmaca ve animasyon türlerini tavsiye ederim.Bazen duyguları en net ve açık şekilde anlatabiliyorlar.İzmir Fransız kültürün kısa film günlerini netten takip edebilirsin ben düzenli giderim nerdeyse hiç kaçırmam diyebilirim :) istersen önerebileceğim filmlerde mevcut.. şimdiden iyi seyirler diliyorum :) kal sağlıcakla...