15 Ekim 2012 Pazartesi

Lila Kutu'dan Palmer's alışverişi

Geçen hafta ufak çaplı bir kozmetik alışveriş operasyonu gerçekleştirdim.Bunun için ücretsiz ve jet hızındaki kargosu ve hediye tester ürünleri konusunda cömert davranan Lila kutu'yu tercih ettim. Aldığım sadece iki Palmer's ürünü olmasına rağmen, Lila kutu denemem için diğer ürünlerden de göndermiş saolsun.


Neden Palmer's çünkü, doğal. İçeriğinde paraben ve kimyasal maddeler bulunmuyor, hamileler bile kullanıyor bu yüzden. Ayrıca çok uygun fiyatlı.
Ciltteki çatlak izleri için kakao yağı ve masaj losyonu
Açıklaması söyle:
"Organik elementler içerir.Tüm vücut için çok özel bir krem.100% Saf Kakao Yağı içerir.Aynı zamanda Aloe, Shea Yağı , E Vitamini , Soya Fasulyesi Yağı, Kolajen ve Elastin içerir. Hamilelik ve kilo alıp verenlerde oluşan çatlakları önleyici özellikleri vardır. Cildin elastikiyet kazanmasını sağlayarak çatlakların oluşmasını engellemeye yardımcı olur. Çatlaklar oluştuktan sonra onların tedavisine yardımcı olur ve azaltır."
 
Kokusu biraz ağır olmakla birlikte düzenli kullandığımda işe yararsa ne ala


Nemlendirici ve Onarıcı Yüz Kremi SPF 15 - 75 gr.
Benim için bir kremin nemlendirmesi yanında güneşten de koruması tercih nedenidir, bu krem baya yoğun nem sağlıyor, ancak biraz geç emiliyor. Aynı zamanda biraz yüzde bekletip yıkanırsa da ölü hücrelerden arındırıyormuş, maske gibi de kullanılıyor yani.

İçeriğindeki, Alpha ve Beta Hydroxy asitler cildin kurumasını önler, ölü hücrelerden arınmasını sağlar ve gözle görünen çizgilerin ve yaşlılık izlerinin azalmasına yardımcı oluyormuş.

Beğendim.

3 yorum:

Bir İkizlerin Günlüğü dedi ki...

masaj losyonunun fiyatını hatırlıyor musun? bende bu aralar çatlak önleyici krem arıyorum:)

Missinem dedi ki...

25 tl gibi bir şey olması lazımdı canım.

Bir İkizlerin Günlüğü dedi ki...

blogumda ödülün var:)