10 Şubat 2013 Pazar

Altın Kürenin iyileri ve kötüleri

70. Altın Küre (Golden Globes) ödülleri çoktan (13 Ocak'ta) açıklandı ve sahiplerine verildi. Ben Affleck’in Argo filmi En İyi Film ve En İyi Yönetmen ödülünün sahibi oldu falan da biz asıl konumuza gelelim kim ne giymiş? Asıl bizi ilgilendiren konu bu bence :) Kırmızı halı yine neler gördü neler...Ama bazıları beni hayran bıraksa da bazıları da giyim tercihleri ile "yok artık" dedirtti.

İYİLER

En beğendiğim, bayıldığım, Altın Küre'nin en şık kadını Kate Hudson oldu. Alexander McQueen imzalı elbise tercihi inanılmaz zarif ve seksi.



Naomi Watts da kesinlikle çok şık hatta neredeyse en şık olmayı zorluyor. Bordo renk Zac Posen imzalı
 elbisesinin sırt dekoltesi muhteşem bir görsellik katmış.

  
Heidi Klum, beyaz elbisesi ile melek olduğunu ispatlar gibi....

Şık görmeye çok alışık olmadığımız, Michelle Dockery ise bu zarif elbisesi ile bizi mutlu etti.


Megan Fox'a nude ton çok yakışmış.


Geceye eşi aktör Orlando Bloom ile birlikte katılan Miranda Kerr, derin bacak ve göğüs dekolteli elbisesiyle göz kamaştırıyor.


Anne Hathaway çok zorlayıp abartmadan şık olmayı başaran isimlerden. Bu kadar sade ve düz kesimli bir elbiseyi bile çok iyi taşıyor.


KÖTÜLER

Jennifer Lopez‘in Zuhair Murad imzalı elbisesi resmen korkunç! Çok kötü! açıklığından falan değil hiç yakışmamış çok avam durmuş.


En iyi kadın oyuncu seçilen Jessica Chastin, bu elbise tercihi ile malesef en şık olamayacak kadar vasattı.

 
Halle Berry!!!! giyinmeyi bilmeyen ünlülerden biri. Bu nasıl bir tercihtir? Hawai'de beach party'e mi gidiyor yok oraya bile gidilmez. Böyle rengarenk, uçuş uçuş elbise kırmızı halıya hiç yakışmamış.
 
 
İşte inanamadığım bir görüntü daha Sienna Miller, bu güpürlü, perde gibi, sönük, donuk renkli elbise tercihi ile şaşırtanlardan.
 
 
Son olarak kat kat görüntüsü ile yorgana benzeyen bu elbiseyi de hiç beğenmedim. 
 

 

3 yorum:

Minel dedi ki...

Miranda kerr her zamanki giibi harika gorunuyor :)

minikkus dedi ki...

Miranda Kerr oyuncak bebek oldugu icin onu saymıyorum. bence Naomi Watts çuval da giyse o kadının bendeki yeri ayrı:) Meraba ben osman heheeheh:P
bak geldim işte ^.^

Unknown dedi ki...

Michelle Dockery hayranıyııımdır ve bu sefer gerçekten güzel bir tercih yaptı :)) Bunun dışında begenmediğin isimlerin tamamına katılıyorum kesinlikle! :)