31 Mart 2013 Pazar

Ojelerimiz hemen kurusun.

Oje sürmek benim için rahat bir aktivite olmamıştır. Ya tam uyumak üzereyken, yarın ne giycem telaşını atlatıp, kıyafetlerimi hazırladıktan sonra ya da tam evden çıkmak üzere "Amaa bu kıyafetle bu renk oje olmaz ki" anında acele acele de sürdüğüm için genellikle bozulur. Çoğumuzun yaşadığı :) uyumadan önce oje sürdüysek nevresim izi olmasın diye hareketsiz bekleyip sağa sola bile dönemeyiz :)

İşte ben bu ürünü keşfedince tüm bu cebelleşmeler geride kaldı :) Niye daha önce bir oje kurutucu kullanmayıp kendime eziyet etmişim bilmiyorum ama bu sanırım en iyilerinden! Çünkü sprey olanların matlaştırdığını biliyorum ama Essence'in Nail Art Express Dry Drops oje kurutucusu aynı zamanda cila gibi parlatıyor da. Tırnaklarımı kısacık kesip, Pastel'in iki kat sürdüğüm hindistan cevizi kokulu ojesinin üstüne bu ürünü uyguladım ve sonuç mükemmel.

Bu arada fiyatı çok uygun : 5.95 di sanırım.

5 yorum:

Libra Makeup dedi ki...

Tam aradığım ürün bu! Seninle aynı sıkıntıları yaşıyorum ve demekki bu ürün çare olacak. En kısa zamanda alıp deneyeceğim, paylaşımın için çok teşekkürler:)

Missinem dedi ki...

:) Umarım sen de benim kadar memnun kalırsın, teşekkürler

Adsız dedi ki...

Bende aynı dertten muzdariplerdenim. Kesinlikle kendime bir tane almalıyım.
Önerin için teşekkürler.

Yasemin dedi ki...

flormardan ben pek memnun kalmadım ta kurutmuyor nevresim izine devam:( gratis e gidip bundan alayım da akşamları robot gibi uyumaktan kurtulayım:)

Aquaris Blog dedi ki...

NYC watsona gelen hamkurutucu hem de parlaklık erıcı urun de guyzel tavsıye ederım